De nieuwe generatie geïsoleerde, sterke snelloopdeuren van A
Javascript is uitgeschakeld

De nieuwe generatie geïsoleerde, sterke snelloopdeuren van ASSA ABLOY Entrance Systems

Geplaatst: 05-12-2014
De nieuwe generatie geïsoleerde, sterke snelloopdeuren van ASSA ABLOY Entrance Systems
Beeld: ASSA ABLOY Entrance Systems

ASSA ABLOY Entrance Systems, 's werelds grootste leverancier van geautomati­seerde toegangsoplossingen, introduceert met gepaste trots de Albany RR3000 ISO: de nieuwe geïsoleerde snelloopdeur, speciaal ontwikkeld om de markt voor sterke high performance deuren revolutionair te vernieuwen.

De Albany RR3000 ISO combineert de superieure thermische prestaties van een sectionaaldeur met de hoge snelheden en operationele efficiency van een high performance deur. Deze nieuwe, hybride oplossing van ASSA ABLOY Entrance Systems opent en sluit met maximale snelheden en minimaal energieverlies.

Grote, energieverslindende gebouwen hebben te maken met lastige milieuvraagstukken. Geautomati­seerde toegangsoplossingen zijn de eerste stap naar de vermindering van overmatig energieverbruik en het verbeteren van de prestaties en efficiency van een gebouw. De 50mm dikke, thermisch geiso­leerde deurlamellen van deze snelroldeur heeft een thermische onderbreking in elke lamel. Dit innova­tieve ontwerp zorgt voor optimale thermische prestaties met minimaal warmteverlies en geen conden­satie. Een verbeterde afdichting rond de buitenrand van de deur beperkt tocht en zorgt dat een betere U-waarde wordt bereikt, waarin warmteverlies meestal wordt uitgedrukt. Met de Albany RR3000 ISO kan ieder gebouw energiezuiniger worden en kunt u voldoen aan uw duurzaamheidsdoelstellingen.

De Albany RR3000 ISO heeft een naadloze constructie zonder scharnieren, steunen of loopwielen, zodat hij voortdurend gebruikt kan worden en de hele dag door soepel loopt. De deurlamellen zijn zo ontwikkeld dat ze elkaar niet raken wanneer de deur naar boven of beneden rolt.

'Onze jarenlange ervaring met oplossingen voor koelhuizen, productie en distributie heeft de ontwikkeling van deze innovatie mogelijk gemaakt', zegt Juan Vargues, president en CEO van ASSA ABLOY Entrance Systems. 'Deze intelligent ontworpen elementen maken de Albany RR3000 ISO onvoorstelbaar geruisarm, duurzaam en minder gevoelig voor slijtage.'

Meer informatie
www.assaabloyentrance.com

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
Sluit deze advertentie