De nieuwe draadloze deursensor van Aperio biedt non-stop inf
Javascript is uitgeschakeld

De nieuwe draadloze deursensor van Aperio biedt non-stop informatie over de beveiligingsstatus van systemen

Geplaatst: 27-11-2013
De nieuwe draadloze deursensor van Aperio biedt non-stop informatie over de beveiligingsstatus van systemen

Raamsdonksveer, november 2013 – Geef deurbeveiligingssystemen non-stop feedback met de AS100 deursensor van Aperio™. De nieuwe sensor van ASSA ABLOY zorgt ervoor dat beveiligingssystemen betrouwbaar blijven door statusinformatie van deuren waar te nemen en over te brengen.

De nieuwste aanvulling op het assortiment beveiligingsoplossingen van Aperio toont de huidige status van een deur (open of gesloten) en verzendt draadloos rapporten aan het toegangscontrolesysteem via de 1-to-8 communicatiehub van Aperio.

De AS100 functioneert als een zelfstandig draadloos apparaat, dat volledig compatible is met al geinstalleerde deuren of indien nodig samen met andere producten uit het assortiment van ASSA ABLOY Aperio™.

De draadloze deursensoren van Aperio werken op batterijen en kunnen op tot wel 25 meter afstand geplaatst worden van een 1-to-8 communicatiehub van Aperio, die de deur opneemt in een geautomatiseerd toegangscontrolesysteem. Dankzij de kleine afmetingen (sensor: 69x43x21,5mm, magneet: 64x13x13mm) en het draadloze ontwerp gaan ze subtiel op in de omgeving.

Over Aperio: De AperioTM-technologie van ASSA ABLOY is nu wereldwijd verkrijgbaar en maakt het vele toegangscontroleverleners mogelijk om op kosteneffectieve wijze draadloze deuren met mechanische sloten op te nemen in toegangscontrolesystemen.

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Burgerhout
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Itho Daalderop
Sluit deze advertentie