Partners - unilin insulation
Javascript is uitgeschakeld

Unilin Insulation

Contactgegevens

Beneluxstraat 1
5061 KD OISTERWIJK

Beneluxstraat 1
5061 KD OISTERWIJK

Tel.:+31 13 523 13 13
E-mail:info.nl@unilin.com
Web:www.unilin.nl
Unilin Insulation is al vele jaren een begrip in de bouwwereld. Als het gaat om pasklare oplossingen voor dak-toepassingen denkt men aan Unilin Insulation. Maar ook in het Utherm gamma biedt Unilin Insulation voor elke toepassing een gepaste oplossing. Unilin is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot de producent met het meest uitgebreide assortiment dakelementen en isolatieplaten.

Unilin Insulation

Artikelen van Unilin Insulation

Ruimte winnen met premium isolatie

Ruimte winnen met premium isolatie

De nieuwe Utherm Premium Wall LE van Unilin heeft een lambda-waarde die nog eens 10% lager ligt dan wat het hoogwaardige PIR normaliter al heeft. Daardoor is het mogelijk om nog eens 10% te besparen op de ruimte die nodig is voor isolatie. Dat vertaalt zich in extra vierkante meters nuttig vloeroppervlak, wat vooral in binnenstedelijke gebieden financiële waarde heeft.

PIR: in alle opzichten verantwoord

PIR: in alle opzichten verantwoord

In de markt van isolatiematerialen onderscheidt PIR zich gunstig door onder meer zijn hoge isolatiewaarde, zijn blijvende prestaties en vochtongevoeligheid. Minder bekend is dat PIR ook qua duurzaamheid en verwerking een heel goede keuze is.

Unilin breidt aanbod uit met circulair prefab casco

Unilin breidt aanbod uit met circulair prefab casco

De markt vraagt steeds meer naar prefab oplossingen, die liefst ook nog circulair zijn. Met name corporaties bewegen in die richting. Unilin speelt daarop in met de ontwikkeling van complete casco’s. Die bestaan naast de al langer geproduceerde UNIFAS prefab daken uit prefab wanden van UNISIP.

Configurator levert ruwbouw voor dakkapel op maat

Configurator levert ruwbouw voor dakkapel op maat

Met een nieuwe 3D configurator kunnen aannemers en timmerbedrijven de zijwangen en het dak voor dakkapellen exact op maat laten maken door Unilin. In tien gemakkelijke stappen is de gewenste maatvoering en detaillering in te voeren in de 3D configurator, waaruit Unilin rechtstreeks de productietekeningen haalt.

Het isoleren van een plat dak met Utherm

Het isoleren van een plat dak met Utherm

Bij platte daken is het dak van buitenaf isoleren de meest toegepaste methode van dakisolatie. Wanneer een dak van buitenaf wordt geïsoleerd zal het dak ook fungeren als opslagplaats van warmte. Overdag slaat het de warmte op en ’s avonds geeft het die warmte geleidelijk weer af.

vorige
1
2
3
volgende
 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
Sluit deze advertentie