Universele Zwaluw Hybrifix 302 met handige doseerspuit
Javascript is uitgeschakeld

Universele Zwaluw Hybrifix 302 met handige doseerspuit

Geplaatst: 25-02-2016
Universele Zwaluw Hybrifix 302 met handige doseerspuit

Zwaluw Hybrifix® 302 van Den Braven bewijst zich al langer als universele kit in de bouw en industrie. Met de nieuwe doseerspuit wordt het heel eenvoudig om bouwmaterialen gecontroleerd te verlijmen en te voegen. Verticaal, horizontaal en zelfs ondersteboven. Deze ‘pressure pack’ wordt geleverd met een inhoud van 200 ml in de kleur wit. Een kitpistool is bij deze verpakking niet nodig en dat vereenvoudigt het gebruik.

Zwaluw Hybrifix® 302 is een universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm, op basis van hybride technologie die uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Vele bouwmaterialen kunnen er mee worden verlijmd: steen, beton, glas, gips, harde en zachte kunststoffen, diverse metalen en hout. De kit doet ook uitstekend dienst als afdichting in mechanisch belaste dilatatievoegen en brugvoegsystemen.

Eenvoudig gebruik
Het voordeel van de pressure pack is dat de Zwaluw Hybrifix 302 makkelijk is te gebruiken en aan te brengen. De dosering is exact en gecontroleerd. Het materiaal in de pressure pack blijft 100 procent beschermd tegen licht en lucht en kan na goed afsluiten steeds weer opnieuw gebruikt worden. De doseerspuit is makkelijk te gebruiken en schoon te maken. De Zwaluw Hybrifix 302 met pressure pack wordt geleverd met een inhoud van 200 ml in de kleur wit.

Eigenschappen
Zwaluw Hybrifix 302 is een duurzame en permanent elastisch blijvende kit voor uiteenlopende lijm-, montage- en afdichtingsklussen binnen en buiten. Hij hecht zonder primer op de meeste ondergronden, ook als ze licht vochtig zijn. De kit heeft een hoge mechanische weerstand, eindsterkte en E-modulus en is bovendien isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij. Hierdoor vindt er geen vlekvormig of randzone vervuiling plaats bij poreuze ondergronden, zoals bijvoorbeeld natuursteen. Andere karakteristieken zijn de goede UV-, weer- en vochtbestendigheid en zijn opname van akoestische en mechanische trillingen en vibraties. Zwaluw Hybrifix 302 is tevens krimp- en blaasvrij.

Meer informatie: www.denbraven.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Hakron
  • Halfen
  • Carlisle Construction Materials
  • Kawneer
  • Heembeton
  • Therminon
  • Wilms
Sluit deze advertentie