Noviteiten op de BouwBeurs van lijmspecialist Omnicol
Javascript is uitgeschakeld

Noviteiten op de BouwBeurs van lijmspecialist Omnicol

Geplaatst: 11-12-2014
Noviteiten op de BouwBeurs van lijmspecialist Omnicol
Beeld: Omnicol

Op de BouwBeurs 2015 introduceert Omnicol de complete productserie Brickline voor verlijming van prefab gevels en het hoogwaardige epoxy voegsysteem PROF 123. Ook presenteert Omnicol er de Aqua-block lijn waarmee het bedrijf tot 10 jaar waterdichte badkamers garandeert. De lijmspecialist pakt in Utrecht de kans om groots uit te pakken met een aantal noviteiten.

Vanaf 2015 biedt Omnicol een complete productlijn voor verlijming van prefab gevels: Brickline. Het verlijmen van steenstrips, tegels en natuursteen tegen gevels, of het bekleden van betonnen lateien, is een trend die ongekende mogelijkheden geeft voor vorm, uitstraling en sfeer. Al langer levert Omnicol lijm- en voegproducten voor gevels. Geheel in lijn met de trend van prefab bouwen en verduurzamen van de bestaande woningvoorraad, biedt de lijmspecialist met Brickline de producten voor prefab systemen en concepten, inclusief advies voor een optimale toepassing. Omnicol is ook partner in systeemsamenwerkingen.

PROF 123 nieuw kleurvast voegsysteem

Op de Bouwbeurs introduceert Omnicol tevens het 100 procent kleurvaste 3-componenten epoxy voegsysteem PROF 123. Uitstekend toepasbaar in ruimtes waar sprake is van mechanische of chemische belasting in onder meer de woningbouw, zwembaden, wasstraten, sanitaire gelegenheden en grootkeukens. Het voegsysteem wordt geleverd in een duoverpakking: PROF 123 omnifill (hars, harder en reinigingsmiddel) en de derde component voor de kleur. Het epoxy voegsel is kleurvast, ongevoelig voor vlekken, schimmelvrij, makkelijk te verwerken en te reinigen, zakt niet in en is leverbaar in 24 kleuren. PROF 123 is het resultaat van Omnicol’s samenwerking met de Amerikaanse producent Laticrete, internationaal toonaangevend op het gebied van (epoxy) lijmen en mortels voor tegels en (bak)stenen.

Aqua-block een volledig sluitend waterdichtingssysteem
Met de nieuwe Aqua-block lijn garandeert Omnicol tot 10 jaar waterdichte badkamers. Daarmee zet het bedrijf een stap verder dan de reguliere systemen. Want niet alleen de lijm- en voegproducten worden geleverd, maar ook een speciale afvoerput, dichtingsmanchetten en tegelplaten. Kortom, het gehele systeem dat nodig is om een kale ondergrond te transformeren in een volledig sluitend en duurzaam waterdichtingssysteem. Ongeacht het type werk voor renovatie of nieuwbouw en of het snelle of standaard oplevering betreft. Omnicol is zo overtuigd van de kracht en duurzaamheid van dit systeem, dat het een verlengde garantie van 10 jaar geeft.

Omnicol staat in hal 10 op stand E053.

Meer informatie
www.omnicol.eu/nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Heembeton
  • Therminon
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
Sluit deze advertentie