De Kracht van de Combinatie toont meerwaarde tijdens BouwBeu
Javascript is uitgeschakeld

De Kracht van de Combinatie toont meerwaarde tijdens BouwBeurs

Geplaatst: 25-01-2015
De Kracht van de Combinatie toont meerwaarde tijdens BouwBeurs

Tijdens de Bouwbeurs komen de verankeringsoplossingen van Gebr. Bodegraven, de bevestigingsankers van fischer Benelux en de luchtdichtingsproducten van tremco illbruck samen in praktische oplossingen voor luchtdicht bouwen. De drie bedrijven werken sinds 2013 samen in De Kracht van de Combinatie. Deze alliantie laat aannemers, bouwbedrijven, constructeurs en voorschrijvers in Utrecht kennismaken met bouwoplossingen, uitgewerkt in basisdetails en doorsnedes van verschillende bouwdelen.

De Kracht van de Combinatie heeft standaardisatie en kennisdeling tot doel. Want gecombineerde adviezen en naadloos op elkaar aansluitende productkeuzes leveren tijdsbesparing op per bouwdetail en waarborgen een duurzame bevestiging met langdurig functiebehoud. Voor kozijn-gevel aansluitingen, dakconstructies en verdiepingsvloeren zijn de meest voorkomende toepassingen van de drie A-merken in bestektekeningen uitgewerkt. . De drie bedrijven geven ieder ook invulling aan een eigen gedeelte van de stand op de Bouwbeurs.

Tremco illbruck
Tremco illbruck laat de beursbezoekers zien dat zij dé specialist is in luchtdicht bouwen. Het bedrijf presenteert het onlangs geintroduceerde online platform en de Luchtdicht Bouwen Adviestool, die aan de hand van een stappenplan advies geeft over de juiste luchtdichting met 3D-bouwdetails, verwerkingsvoorschriften en bestekteksten. Daarnaast staat de eerste echte Luchtdicht Bouwen afdichtingscoating illbruck SP925 centraal. Deze is specifiek ontwikkeld om voegen en oppervlakken eenvoudig en snel lucht- en waterdicht af te werken. Na uitharding vormt de coating een naadloos en hoog elastisch membraan met grote mechanische sterkte. Tevens is er aandacht voor de gecertificeerde brandwerende afdichtingsproducten van Nullifire.

Gebr. Bodegraven
Gebr. Bodegraven laat de beursbezoekers kennismaken met ruim tweehonderd producten en praktijkvoorbeelden uit de nieuwste productcatalogus. Naast de UNI-flex en UNI-perfo plug, de isolatie en spouwanker bevestiging in één, is er aandacht voor kozijnmontage met moderne hoeken, voor de vernieuwde EPC-normering en dakverankering door middel van F-ankers. Het bedrijf demonstreert de efficiënte verwerking van randkisten.

fischer Benelux

Met demonstraties en een ludieke actie toont fischer de beursbezoekers dat het bedrijf meer levert dan pluggen alleen. Het betonschroeven assortiment is onlangs uitgebreid en de nieuwste FBS6-betonschroef staat onder andere in de spotlights. Deze extra korte schroef met gereduceerde verankeringsdiepte is breed toepasbaar. fischer laat bezoekers kennismaken met de nieuwste constructie- en kozijnplug SXRL, die binnenkort ook opgenomen wordt in de bestektekeningen van De Kracht van de Combinatie.

De Kracht van de Combinatie pakt groots uit en staat met een gecombineerde stand van 300 m2 in hal 11, standnummer B066.

Meer informatie

www.dkvdc.nl

Overig partnersnieuws

 

Onze partners

  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Nederland
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
Sluit deze advertentie